Afscheid met zorg en stijl

Livestream

Volg de livestreams hier

Voorzorg

In de loop der jaren is de taboesfeer rond de dood aan het verdwijnen, en denkt men er meer aan om zijn of haar uitvaart op voorhand te regelen.
Neem gerust contact op, u kan dan uw uitvaartwensen op voorhand te kennen geven.

Uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Na het overlijden van uw dierbare bespreken we samen alle wensen en mogelijkheden. We besteden genoeg tijd aan de voorbereiding van de uitvaart, en betrekken u bij iedere stap in het proces. Zo zorgen we er samen voor dat de uitvaart van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk wordt. Wij willen het verschil maken en ervoor zorgen dat u met een goed gevoel terug kijkt op de uitvaart.

Iedereen heeft zijn eigen ideeën en dat maakt iedere uitvaart uniek. Of het nu een afscheid in de aula van het crematorium is of juist waar uw dierbare zo graag kwam, ontzettend veel is mogelijk. Door met u mee te denken over de mogelijkheden wordt het afscheid persoonlijk.

Nazorg

Op het vlak van nazorg zijn er heel wat mogelijkheden. Het is een onderdeel van de uitvaart dat in veel gevallen vergeten wordt.
Wij weten dat er na een uitvaart nog heel wat moet geregeld worden.
Daarvoor bieden wij u onder andere een gids aan:
Gids Nazorg: “Wat te doen na overlijden”
U krijgt van bij de regeling van de uitvaart onze Gids Nazorg aangeboden. In deze handige gids informeren we u over alle praktische zaken die na de begrafenis nog allemaal geregeld moeten worden. Want na het overlijden van een familielid zal u heel wat administratieve en financiële instellingen op de hoogte moeten brengen. Denk alleen al maar aan de notaris, de bank, de verzekeringsmaatschappij en de leveranciers van gas, water en elektriciteit.

De rouwtherapeut: Wij vinden het heel belangrijk dat mensen na een overlijden ook echt gesteund worden.
Neem vrijblijvend contact op met de rouwtherapeut van ons team, wij helpen u graag door dit proces.